A LED Dekor izzók állandó díszei környezetünknek

A LED Dekor izzók állandó díszei környezetünknek

A LED Dekor izzók állandó díszei környezetünknek

Miért érdemes az általános formák, technikai megoldások mellett a LED Dekor izzókat választani? A mai LED technológia lehetővé teszi, hogy egy design izzó amellett, hogy esztétikus és  energiahatékony  le tudja adni azt a fényt is, amire szükségünk van.

Mitől esztétikus egy LED Dekor izzó?

A LED Dekor izzókat 3 fő tulajdonság határozza meg:

1. Az izzót nem kell elrejteni a lámpába, önmagában is díszít.  A design-t az üvegbúra színe és formája határozza meg. Itt a klasszikus körteforma, a gyertyaforma, a kifejezetten elegáns nagygömb, és az Edison-formák teszik izgalmassá magát a LED izzót.

2.A LED technológia, amit egy átlátszó üvegű LED izzónál láthatunk is, biztonságos működést garantál, ráadásul le-és felkapcsolt állapotban is jól mutat.

3. A fény színe, amit az izzó kiad. A legtöbb izzóformánál többféle fényszínből és erősségből választhatunk. A megfelelő kiválasztásához rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, hogy a LED Dekor izzónkkal a kívánt hatást érjük el.. Világítson ezerrel vagy pislákoljon és romantikus hangulatot teremtsen? Persze a két véglet között sok változat megtalálható, ráadásul a fény színe is meghatározó tulajdonság.

Milyen legyen a fény színe, színhőmérséklete?

A LED Dekor izzóknál a melegfehértől egészen a hidegfehérig nyúlik a skála. Ízlések és pofonok. Persze, ízlések és pofonok, de azt azért soha ne felejtsd el, hogy a felhasználási területnek megfelelő színnel bíró LED izzót válassz. Társasjátékozáshoz, társalgáshoz egy helyiségben bátran használhatod a fehér, hidegfehér színeket, míg a hálószobába inkább a melegfehér árnyalatokat ajánljuk.

Válassz kedvedre a LED Dekor izzóink közül, nem fogsz csalódni! Ha pedig segítségre van szükséged, keress minket bátran! info@fenyvevo.hu

Megjegyzés írása