Mit tud egy prémium H7 +150%-os autó izzó?

Mit tud egy prémium H7 +150%-os autó izzó?

Mit tud egy prémium H7 +150%-os autó izzó?

Aki állandóan ezzel foglalkozik, mint például én, képben van az újdonságokkal, a legújabb fejlesztésekkel. És néha abba a hibába esik, hogy úgy gondolja, mindenki képben van. Ezzel akkor szembesültem, amikor az egyik családtagomnak meséltem arról, hogy vannak a standardtól eltérő prémium H7 autó izzók és a H7 150% autó izzó fénye sokkal nagyobb útszakasz világít meg. Nem is értette, miért nem hallott erről korábban.

Mit jelent a +150% egy autó lámpa, autó izzó esetében?

A mérnökök azon dolgoznak a nagy fényforrásgyárakban, hogy minél többet kihozzanak egy-egy fényforrásból. Autó izzónál a fény mennyiségével és erősségével foglalkoznak leginkább. Ez azt jelenti, hogy egy hagyományos H7 izzó 50-120m-re világít el, addig egy H7 +150% 70-190m-re. A +150% az útra vetített fény mennyiségében mutatkozik meg. Tehát +150%-kal több fény jut az útra és a környezetre, mint egy standard izzó esetében. Persze, ennek a technológiai bravúrnak ára van, ezért ezek a prémium izzók drágábbak normál társaiknál. Szokták mondani: valamit valamiért.

Miért jó egy H7 +150%-os autó izzó?

A többlet fénynek köszönhetően jobban látjuk az utat, jobban látjuk a tereptárgyakat, messzebbre látunk és mindezek együttes hatása, hogy komfortosan utazunk éjszaka. Biztonság érzetünk ennek megfelelően növekszik,hiszen mi is jobban látunk és minket is jobban látnak a közlekedés résztvevői. Szívesen ajánljuk a prémium +150%-os autó izzóinkat nektek. Ha tudjátok, hogy milyen izzóra van szükségetek, válogassatok nálunk bátran H7, H4 és további prémium autó izzóink között. Ha kérdésetek van, akkor pedig keressetek meg minket és megpróbálunk segíteni! info@fenyvevo.hu

Megjegyzés írása