Megnyitott Webáruházunk!

Megnyitott Webáruházunk!

Megnyitott Webáruházunk!

  Nagyon örülünk, hogy ezen a nyáron el tudjuk indítani a Fényvevő webáruházunkat. A fenyvevo.hu négy főkategóriában kínál világítással kapcsolatos termékeket.

  A főkategóriák a következők:

   • Autó izzó
   • LED izzó
   • Hagyományos villanykörte
   • Speciális világítás    

    Mit vásárolhatsz nálunk?

    A fő- és alkategóriákban megtalálod a legkeresettebb izzókat, LED izzókat, villanykörtéket és a speciális világítás alatt például a germicid, azaz fertőtlenítő fénycsöveket.

    Úgy válogattuk össze a termékeket, hogy azok jó minőséget, sok esetben prémium kategóriát képviselnek, mert gyártói nem mások, mint a fényforrásgyártás nagyágyúi: OSRAM, TUNGSRAM, PHILIPS. Ezek a brand-ek megbízhatóak és a termékeik is azok, ezért bátran ajánljuk neked. Mi is ezeket használjuk!

    Miért éppen Fényvevő?

    Mertünk nagyot álmodni. Az első pillanattól a koncepciónk túlmutatott a  hagyományos online eladás paneljein..

    A Fényvevő egy olyan világítástechnikával foglalkozó webáruház, ahol az ügyfél az első. Arra törekedtünk, hogy a vásárlási felület letisztult, egyértelmű és könnyen használható legyen

    Nálunk megtalálod az összehasonlítás funkciót, fel tudsz iratkozni a hírlevelünkre – ezen a linken meg is teheted –, de ha éppen úgy szeretnéd, akkor a regisztráció nélküli gyors rendelést is választhatod.

    A kiválasztott izzó kosárba helyezéstől a fizetésen át a kommunikációig minden rólad szól.

    Szeretnénk, ha elégedett lennél a vásárlás menetével, a termékekkel és egy jó élmény lenne számotokra a fenyvevo.hu oldalon történő vásárlás. Sok-sok visszajelzés alapján, monitorozás segítségével alakítottuk ki az arculatot a leggördülékenyebb kiszolgálás érdekében. Szakértői csapattal dolgoztunk azon, hogy elégedett legyél és egy hosszú távú, kölcsönösen jó kapcsolat alakuljon ki közöttünk. Bízunk benne, hogy ez a kulcsa annak, hogy mindig el tudjuk hozni neked, a legújabb termékeket, amit jó áron, örömmel vásárolhatsz meg tőlünk majd elégedetten használod ezeket a fényforrásokat.

    Megjegyzés írása